Millaista yksilövalmennus on Ubuntu Movementilla?

Valmennusstudiomme Espoon Kivenlahdessa tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen voimaharjoitteluun. Sen tulisikin olla kaiken harjoittelun perusta. Olit sitten kestävyysliikkuja, toimistotyöntekijä, ikäihminen, urheilija tai painonpudottaja, vahva ja voimakas keho mahdollistaa paremman suorituskyvyn elämässä.

Valmennusmetodimme on ihmislähtöinen ja pyrimme näkemään jokaisen asiakkaan kokonaisuutena, jolloin kaikki valmennussuhteet ovat uniikkeja ja omanlaisia. Valmentajamme huomioivat aina ruokavalion, palautumisen ja harjoituskuorman matkaasi tukevaksi.

Tutustu valmennuspaketteihin täältä.

Yleistä tietoa yksilövalmennuksesta

Valmennuksen yksityiskohdista ja aikatauluista sovitaan aina valmentajan kanssa henkilökohtaisesti. Mikäli olet kiinnostunut yksilötreeneistä, ota rohkeasti yhteyttä valmentajiimme.

Valmennuksissamme haluamme auttaa sinua:

  • Elämään omien arvojesi mukaista elämää
  • Kokemaan, että pystyt toimimaan tilanteen vaatimalla tavalla stressaavissakin olosuhteissa
  • Tuntemaan, että sinulla on annettavaa elämäsi tärkeille ihmisille
  • Voimaan hyvin ja huomaamaan, että olet osa jotain suurempaa

Valmennuksiemme myötä haluamme myös, että opit kuuntelemaan omaa kehoasi ja opit itse säätelemään jaksamistasi niin arjessa kuin treeneissä.

Käytämme Firstbeat Life -analyysia palautumisen optimoimisen työkaluna. Lue lisää Firstbeatista täältä.

HUOM! Studiomme tarjoaa asiakkaiden käyttöön suihkupyyhkeet ja Taika luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet suihkuun ja suihkun jälkeiseen ihonhoitoon maksutta.

Tutustu valmentajiimme

Veronica Alamäki

Meidät kaikki on luotu liikkumaan. Olen aina rakastanut liikkumista sen monissa eri muodoissa. Tiedän, että läheskään kaikilla ei ole samanlaisia lähtökohtia. Valmennusurani aikana olen kuitenkin huomannut, että kaikkien on mahdollista nauttia liikunnasta. Se vaatii valmentajalta luovuutta ja valmennettavalta kärsivällisyyttä ja luottamusta valmennussuhdetta kohtaan. Kaikessa oppimisessa tulisi olla lähtökohtana se, että tekeminen on hauskaa ja ilo on läsnä harjoituksissa.

On tärkeää ymmärtää, että suunnitelmallisen tekemisen tarkoituksena ei ole vain tavoitteeseen pääsy vaan edistyminen. Opetan valmennettavilleni dynaamista suhtautumista liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan. Välillä elämässä pääroolissa on ura, toisinaan perhe. Joskus aikaa on enemmän urheilemiselle ja sosiaaliselle elämälle, toisinaan opiskelulle ja itsensä kehittämiselle. Haasteita tulee, kun kaikkea yrittää suorittaa yhtä aikaa ja odottaa täydellisyyttä jokaisella osa-alueella.

Tasapainoisessa elämässä sopivasti haastava liikunta, ravitseva ruokavalio ja tarvittava lepo toimivat loistavana ponnahdusalustana menestykselle elämän muilla osa-alueilla. Yleensä tämän tasapainon löytyminen ja oman edistymisen huomaaminen vaatii ulkopuolista apua. Saisinko auttaa juuri sinua voimaan paremmin?

Pienryhmätreeneistä valmennan:
Circuit training, Meditaatio, Syvävenyttely, Juoksukoulu, Kuntonyrkkeily

Niki Lundström

Aloitin jo nuorena valmentamaan salibandya oman pelaajauran ohella. Silloin tiesin, että haluan valmentaa myös tulevaisuudessa.

Olen aina liikkunut monipuolisesti ja tällä hetkellä oma harjoittelu keskittyy pääasiassa voimaharjoitteluun. Itselleni on kuitenkin tärkeintä, että liikunta tuo lisävoimia arkeen ja elämän muille osa-alueille.

Tiedän kokemuksesta, että oman kehon kuunteleminen voi olla vaikeaa. Usein kiireisen arjen keskellä lepoa on helppo laiminlyödään. Jotta fyysinen kunto voi kehittyä, omaa kehoa on hyvä oppia kuuntelemaan ja sille on annettava riittävästi aikaa palautua.

Kun liikunta, lepo ja ravinto ovat sopivassa tasapainossa, rupeaa tulosta syntymään ja mieli voi hyvin.

Valmentajana haluan, että harjoittelu on omien tavoitteiden mukaista ja turvallista. Olemme kaikki yksilöitä. Se mikä toimii toiselle ei välttämättä toimi sinulle. Hauskaa täytyy myös olla, jotta liikunta pysyy mukana rutiineissa.

Omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on parasta mitä voit itsellesi tehdä. Kerro minulle mitä tavoitetta kohti sinä haluat mennä?

Pienryhmätreeneistä valmennan:
Circuit training, Strength

Mitä asiakkaamme sanovat Nikistä?

Marika Paavilainen

”Nikin treenissä on hyvässä suhteessa vaihtelua, joka virittää, ja toistuvuutta, jossa huomaa oman edistymisen. Niki kuuntelee asiakasta joka vaiheessa niin, että tarkoitettu tuntuma alkaa rakentua ja edistystä tapahtua.

Minulle oli uutta se, miten lihaskunnon parantaminen liittyy niin olennaisesti levon määrään ja ruuan laatuun. Ilman Nikin vinkkejä olisin luopunut harjoittelusta jo moneen kertaan, mutta hän on mestari motivoimaan. Treeniin on aina kiva tulla!”

Susanne Bergström-Nyberg

”Aloitin treenit Nikin kanssa noin vuosi sitten (silloin kun hän vielä opiskeli). Olemme siitä lähtien treenanneet yhdessä ja meidän yhteistyömme on toiminut hyvin. Se mikä on muuttunut on meidän paikka missä treenaamme. Nyt treenipaikkana toimii Ubuntu Movement. 💪🏻 Ubuntu Movementilla on viihtyisää ja rauhallista kera henkilökohtaisen valmennuksen.

Niki kuuntelee ja kysyy sekä antaa sopivasti haastetta. Kun olen treenannut yhdessä Nikin kanssa lihaskuntoni on kehittynyt, selkävaivat vähentyneet ja yleinen vointini on parantunut. Kiitos Niki🙏🏻, kiitos Ubuntu🙏🏻jatkan innolla yhteistyötä 🤜 🤛.”

Marko Rintamäki

”Treenin ohjaus on hyvää, harkittua ja räätälöityä, esim. kohdallani osin kuntouttavaa. Olen oikein tyytyväinen tavoitteelliseen treenityyliin ja siihen, että se on motivoivaa ja kivaa.

Koen, että Nikin ohjatuilla tunneilla saadaan aikaan enemmän ja lyhyelläkin aikavälillä näkyviä tuloksia. Suosittelen :)”

Miten saavun studiolle?

Studio on katutasossa ja sisäänkäynti kadun puolella. Lähistöllä on kadunvarsiparkkipaikkoja ja katujen Aallonpohjanpolku ja Merivirta risteyksessä on parkkipaikka. Valmentajan kanssa treenaaville on myös käytössä osoitteessa Merivirta 5 parkkihalli, jossa Ubuntu Movementille on varattuna kolme asiakaspaikkaa. Mikäli pysäköit parkkihalliin, pysäköi auto parkkihallin eteen ennen treenien alkua ja nouda avain parkkihalliin studiolta.