Millaista on pienryhmävalmennus Ubuntu Movementilla?

Team Ubuntussa olemme kaikki yhtä. Olet tervetullut tiimiimme lähtökohdistasi riippumatta. Pienryhmätreeneihin otetaan enintään kuusi treenaajaa kerrallaan, joten valmentaja pystyy huomioimaan sinut henkilökohtaisesti.

Kannustamme tuntivalikoimallamme sinua sekä haastamaan kehosi ja kuntosi, että tekemään palauttavia ja rentouttavia harjoituksia. Voit lukea alta tuntivalikoimastamme lisää.

Kaikki viikkokalenterimme tunnit ovat käytössäsi Small Group Training -jäsenyydellä.

Yleistä tietoa pienryhmäharjoittelusta

Voit ostaa jäsenyyden sivuiltamme tai Glofox-aplikaatiosta. Tuntipaikka varataan Glofox -varausjärjestelmästä joko nettisivujemme kautta tai applikaatiosta. 

Ubuntun pienryhmätarjonta

Ubuntu Movementin treenitarjonta on yhdistelmä kovia ja pehmeitä lajeja. Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun ja valikoimamme koostuu sykettä nostavista ja kuntoa kohottavista treeneistä sekä lempeistä kehoa ja mieltä huoltavista harjoituksista. Pienryhmätreeneissä saat aina henkilökohtaista ohjausta, sillä tunnille otetaan enintään kuusi osallistujaa.

Vauhdikkaat tunnit

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilytreeneissä tehdään nyrkkeilytekniikoita parin kanssa pistehanskoihin, nyrkkeillään säkillä ja tehdään lihaskuntotreeniä. Tällä tunnilla tulee takuulla hiki ja kunto kohoaa huomaamatta. Olit sitten aloittelija tai kamppailulajien meritoitunut harrastaja, valmentajamme toivottavat sinut tervetulleeksi treeneihimme. Et tarvitse paria tai hanskoja mukaasi.

Ulkotreenit

Järjestämme erilaisia ulkotreenejä kiertoharjoittelusta porrastreeneihin ja meditaatioon. Katso ajankohtaiset tiedot varausjärjestelmästä.

Toiminnallinen harjoittelu

Nyrkkeilijän oheisharjoittelu. Fyysisesti vahva ja monipuolisesti treenattu keho on yksi nyrkkeilijän tärkeimmistä ominaisuuksista. Tällä tunnilla käytetään erilaisia lisäpainoja, omaa kehoa ja kuntopalloja haastamaan kehoa ja parantamaan suorituskykyä. Olit sitten aloittelija tai kokeneempi treenari, huomaat harjoituksen vaikutukset sekä kehossa, että mielessä.

Rauhalliset tunnit

HathaJooga

HathaJooga on joogan klassisin muoto. Pehmeät ja fyysiset asennot (asanat) pidetään pidempään ja pyrkimyksenä on saada keho hyvään hallintaan. Tunnilla on mukana joogafilosofiaa, joka voi olla hengitysharjoituksia, mantroja tai joogatekstejä. Tunti sopii kaikille.

Meditaatio

Haluatko laajentaa tietoisuuttasi, löytää yhteyden omaan sisäiseen ääneesi ja tuntea olosi rauhalliseksi? Meditaatio auttaa navigoimaan ärsykeviidakon keskellä ja tunnistamaan mitä oikeasti haluat.

YinJooga

YinJooga on helposti lähestyttävä joogan muoto. Asentoihin mennään ilman kovaa  ponnistelua. Harjoitus saattaa kehon ja mielen rentouden tilaan. Asentoja ylläpidetään useamman minuutin ajan, jonka myötä kehon kireys hellittää ja asento syvenee. Syvä ja rauhallinen hengitys ja kehon tuntemusten kuuntelu saattaa sinut meditatiiviseen tilaan.

VinyasaFlow

Vinyasa on dynaaminen ja virtaava joogatunti, jossa hengitys yhdistää saumattomasti asanat toisiinsa. Tunnin tempo on vaativa ja haastaa sinut fyysisesti. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajasta ja teemasta riippuen. Mukana voi olla myös joogafilosofiaa.

Mitä tarvitsen treeneihin mukaan?

Tarvitset pienryhmätreeneihin joustavat liikuntavaatteet, juomapullon ja sisäkäyttöön sopivat treenikengät. Jooga ja syvävenyttelytreeneissä et tarvitse kenkiä tai sukkia. Ohjattuun meditaatioon voit myös tulla mukavissa arkivaatteissa. Studiollamme on käytössä Manduka joogamatot ja bolsterit sekä blockit, joten et tarvitse omaa mattoa mukaan.

HUOM! Studiomme tarjoaa asiakkaiden käyttöön suihkupyyhkeet ja Taika luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet suihkuun ja suihkun jälkeiseen ihonhoitoon maksutta.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Terho Kalliokoski

”Olen kokenut treenaamisen kokonaisvaltaiseksi, jossa otetaan huomioon minut kokonaisuutena ml. fyysinen ja psyykkinen ulottuvuus. Tätä pidän erittäin hyvänä! Veronica havainnoi taitavasti minua.

Aiemmin treenasin joka kerta maksimaalisella tempolla ja kovalla sykkeellä. Seurauksena tahtoi olla väsymys ja kehityksen pysähtyminen. Nyt treenataan eri kokonaisuuksia vuorotellen ja eri tempolla erikseen voimaa ja kestävyyttä painottaen. Olen oppinut kuuntelemaan itseäni. Se tuntuu hyvältä!”

Tiina Alho

”Veronica on paras valmentaja, jonka kanssa olen työskennellyt, joten voin erittäin lämpimästi suositella häntä. Hän lähestyy asiakkaan valmennusta kokonaisvaltaisesti.

Tämä näkyy esimerkiksi ruokavalion, riittävän unen ja levon huomioimisena. Veronica osaa haastaa sopivassa suhteessa ja hänen valmennuksessa asioita tehdään tavoitteellisesti, mutta hymy herkässä. Hän ottaa myös loistavasti asiakkaan toiveet huomioon monipuolisessa treeniohjelmassa. Elämäni paras investointi!

Leena Kalliokoski

Olen käynyt Veronican ohjauksessa pari vuotta. Tänä aikana olen löytänyt itsestäni aivan uusia ulottuvuuksia.

Olen oppinut treenaamaan tavoitteellisesti ja haastamaan itseäni, aiemmin menin ”siitä yli missä aita matalin” ja pitäydyin tutussa ja turvallisessa treenissä. Tunnilla hoidetaan sekä kehoa että mieltä.

Tutustu valmentajiimme

Heidi Ruotsalainen

Circuit Training, Jooga

Liikunta on näytellyt aina isoa roolia elämässäni. Pienestä pitäen harrastukset ja eri lajit ovat vieneet minut mennessään. Palo liikkumiseen syntyi kilpaurheilun kautta ja itse rakkaus liikuntaa kohtaan on elänyt minussa aina. Tämä palo kasvoi entisestään, kun päätin tehdä liikunnasta ammatin. Minusta tuli Liikunnanohjaaja, Ryhmäliikuntaohjaaja ja Personal Trainer. Tähän kiteyttäisin: ”Rakkaudesta lajiin!”

Olen aina halunnut auttaa ihmisiä. Vaikuttaa jollain tavalla. Muuttaa jotakin tai luoda tunteita. Liikunnan avulla uskon voivani tehdä juuri sitä. Tehdä jotain, jolla on merkitystä jollekulle. Liikunta on niin paljon enemmän kuin pelkästään liikkumista. Se tässä koukuttaakin, kun aina voi oppia jotain uutta.

Tervetuloa siis yhteiselle matkalle jakamaan jotain suurta ja mahtavaa! Liikunnan iloa!

Studiolla nähdään!

Teemu Rothberg

Kuntonyrkkeily

HIFK:n jääkiekkojuniorikoulun ja eri ikäluokat läpikäynyt Itä-Helsingin kasvatti. Jalkapallo tuli myös tutuksi aikoinaan HJK:n junioreissa. Omat nyrkkeilyoppini olen saanut Helsingin Ringside Gymillä. 10 vuoden intensiivisen harjoittelun jälkeen halusin löytää vielä uutta kulmaa nyrkkeilyyn ja ilmoittaudun Suomen Nyrkkeilyliiton valmennuskursseille.

Nyrkkeily ja kuntonyrkkeily ovat kohentaneet omaa elämänlaatuani merkittävästi. Tätä samaa nyrkkeilyn ilosanomaa ja sen suomaa henkistä sekä fyysistä hyvinvointia haluan nyt jakaa eteenpäin.

Olitpa sitten aloittelija ilman minkäänlaista aikaisempaa kosketusta nyrkkeilyyn, tai jo meritoitunut kamppailulajien osaaja, joka haluaa kehittää tekniikkaa ja pitää kuntoa yllä, olet lämpimästi tervetullut tunneille. Harjoittelussa keskitytään oikeaoppiseen nyrkkeilytekniikkaan, hyvää fiilistä ja kunnon kohottamista unohtamatta.

Mirka Parenteau

Jooga

Hi, I’m Mirka! I’m a Personal Trainer and yoga instructor from Canada. My yoga practice started 15 years ago and I have never looked back. It’s one of my greatest joys in life to be able to share my passion with others.

My love for sports and fitness actually started with competitive cheerleading. The sense of achievement and community I gained from those years are the reasons why I decided to become a personal trainer.

As an instructor, I believe hard work, a bit of discipline, but also a great deal of self-care will take you a long way. In my yoga classes, you can expect challenges to those that are open to it, but also guidance to make your way in your practice. At the end of our practice, I hope to have helped you find your breath, connect to your body and feel good.

Sarah Fellman

Jooga

My yoga journey began with Bikram yoga in 2010, when my family and I lived in Vienna. I was hooked after my first class and my hunger to learn more, and dig my roots deeper into the magic world of yoga grew with each chaturtanga. Practice soon became a time of deep, meaningful and powerful connections to my body, mind, heart and the present moment. Yoga enables me to create space for new possibilities, and to reach and connect outwards through assisting and teaching.

I have a master’s degree in education and I am also a Personal Trainer. With my background in teaching and coaching, and with my love and passion for yoga, I decided to complete the RYT-200 hour Baptiste Power Yoga Teacher Training in London in 2016. A year later I trained to become a kids yoga teacher with the Baptiste institutes 95 hours kids yoga teacher training in London. Since then I have been teaching in various studios in London and Finland. In 2019 I completed the RYT-50 hrs yinyoga teacher training.

My vinyasa classes are grounded in firm foundations of Baptiste methodology, but leave plenty of space for expression, expansion and opportunity. 

In my classes I want to raise the awareness of the joy and magic of yoga, both physically and mentally.

I strongly believe in seeing my students individuality, from a holistic point of view. I want them to feel empowered and challenged, by bringing playfulness, energy and presence into my classes. I believe that yoga can be meditative, fun and challenging, and that it is for everyone – regardless age, gender, level of fitness or flexibility.

So join me for some fun on the mat! 

Until the next down dog, 

namaste Sarah

Miten saavun studiolle?

Studio on katutasossa ja sisäänkäynti kadun puolella. Lähistöllä on kadunvarsiparkkipaikkoja ja katujen Aallonpohjanpolku ja Merivirta risteyksessä on parkkipaikka. Valmentajan kanssa treenaaville on myös käytössä osoitteessa Merivirta 5 parkkihalli, jossa Ubuntu Movementille on varattuna kolme asiakaspaikkaa. Mikäli pysäköit parkkihalliin, pysäköi auto parkkihallin eteen ennen treenien alkua ja nouda avain parkkihalliin studiolta.