Mikä on Ubuntu Movement?

Ubuntu Movement tarjoaa henkilökohtaista valmennusta ja pienryhmätreenejä 250 neliön kokoisissa tiloissa. Studiossa on voimaharjoittelutila, joogahuone, pukuhuoneet suihkuineen ja iso oleskelutila, jossa rentoutua treenin jälkeen. 

Mikäli olet kiinnostunut treenaamaan yksilövalmentajan ohjauksessa, voit olla suoraan yhteydessä valmentajiimme:

Veronica Alamäki: veronica.alamaki@ubuntumovement.fi
Niki Lundström: niki.lundstrom@ubuntumovement.fi

Kaksin aina kaunihimpi. Voit myös treenata yhdessä ystävän kanssa Duo-valmennuksessa. Kysy lisää valmentajiltamme.

Yleistä tietoa

Viihtyisä kuntostudiomme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa. Studion sisäänkäynti on katutasossa ja käynti studiolle tapahtuu kadun puolelta.

Ubuntun pienryhmätarjonta

Ubuntu Movementin treenitarjonta on yhdistelmä kovia ja pehmeitä lajeja. Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen harjoitteluun ja valikoimamme koostuu sykettä nostavista ja kuntoa kohottavista treeneistä sekä lempeistä kehoa ja mieltä huoltavista harjoituksista. Pienryhmätreeneissä saat aina henkilökohtaista ohjausta, sillä tunnille otetaan enintään kuusi osallistujaa.

KUNNON KOHOTUKSEEN SOPIVAT TREENIT:

 • Toiminnallinen harjoittelu

 • Toiminnallinen liikkuvuus

 • Kuntonyrkkeily

 • Ulktoreenit

KEHON JA MIELEN HUOLTOON SOPIVAT TREENIT:

 • Meditaatio

 • HathaJooga ja VinyasaFlow

 • YinJooga

 • Pilates

Mitä tarvitsen treeneihin mukaan?

Tarvitset pienryhmätreeneihin joustavat liikuntavaatteet, juomapullon ja sisäkäyttöön sopivat treenikengät. Jooga ja syvävenyttelytreeneissä et tarvitse kenkiä tai sukkia. Ohjattuun meditaatioon voit myös tulla mukavissa arkivaatteissa. Studiollamme on käytössä Manduka joogamatot ja bolsterit sekä blockit, joten et tarvitse omaa mattoa mukaan.

HUOM! Studiomme tarjoaa asiakkaiden käyttöön suihkupyyhkeet ja Taika luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet suihkuun ja suihkun jälkeiseen ihonhoitoon maksutta.

Taika Naturals logo valkoinen

Yhteistyössä TAIKA-tuoteperheen kanssa

Suomessa kehitetty ja valmistettu TAIKA on Ecocert-serfitoitu, vegaaninen ja hiilineutraali kotimainen luonnonkosmetiikkasarja.

Luonnosta löytyvät ainesosat tekevät hyvää ihollemme, ilman keinotekoisia lisäaineita. Vähintään 98% TAIKA-tuotteissa käytetyistä raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Koe ihonhoidon helppous, luonnollisesti!

Tustustu TAIKA-tuotteisiin

Maksutavat

Henkilökohtaiset valmennuspaketit ja pienryhmätreenit voit maksaa laittamalla internetsivuilla tai applikaatiossa omiin asiakastietoihin pankki- tai luottokortin tiedot. Maksukortin tiedot eivät näy edes henkilökunnalle ja ne salataan Stripe -järjestelmässä. Maksettuasi valitsemasi palvelun saatat saada vielä sähköpostiisi pyynnön varmistaa maksun.

Jos maksat valmennuspaketin osamaksulla, ensimmäinen maksu maksetaan pankki- tai luottokortilla ja jäljelle jäävistä eristä saat laskun sähköpostiosoitteeseesi. Palveluihin käyvät kaikki yleisimmät liikunta-, kulttuuri- ja virikesetelit, kuten:

 • Smartum
 • Tyky-kuntoseteli
 • Edenred/Mind&Body­/Virike­seteli
 • E-passi
 • Eazybreak

Pienryhmätreenien varaaminen

Pienryhmätreenien varaaminen tapahtuu nettisivujemme tai Mindbody-applikaation kautta. Treenien varaaminen edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi. Pystyt osallistumaan tunnille kertamaksulla, kahden viikon tutustumispassilla, 10 kerran kortilla tai voimassa olevalla Small Group jäsenyydellä. Näin varaat tunnin Mindbodyn kautta:

 1. Lataa MINDBODY-applikaatio Appstoresta tai Google Play -kaupasta
 2. Pääset luomaan käyttäjätunnuksen kun menet kohtaan ”PROFILE” ja sieltä ”LOGIN OR CREATE AN ACCOUNT”
 3. Etsi applikaatiosta Ubuntu Movement ja lisää studiomme suosikiksi
 4. Näet tuntitarjonnan kohdasta ”SCHEDULE”
 5. Valitse haluamasi tunti ja varaa kohdasta ”BOOK”

Toiminnalliseen harjoitteluun ja kuntonyrkkeilyyn otetaan enintään kuusi henkilöä kerrallaan. Joogaan ja pilatekseen 15 henkilöä. Suosittelemme varaamaan tunnin hyvissä ajoin. Voit varata tunnin aikaisintaan kaksi viikkoa etukäteen. Tarkemmat varausehdot oman jäsenyytesi mukaan.

Mikäli haluat peruuttaa varauksen, tulee se tehdä kolme tuntia ennen varatun treenin alkamista. Jos et peru tuntia ajoissa menetät 10 kerran kortistasi kerran tai vähenee jäsenkortistasi yksi treenipäivä. Ohjaajamme tarkastavat aina tunnin alussa osallistujien nimet.

Tunnin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle eli ”Waitinglist”. Paikka tunnille vapautuu jonotuslistalta viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. Peruthan siis tuntipaikkasi ajoissa, jotta tunnille jonottavat ihmiset saavat tiedon tunnille pääsystä ajoissa. Tuntipaikan vapautumisesta tulee ilmoitus sähköpostiin. Mikäli olet laittanut applikaatiosta ilmoitukset päälle, saat tiedon paikan vapautumisesta myös puhelimesi aloitusnäytölle.

Kysy meiltä valmennuksista

Veronica Alamäki
Perustaja & Valmentaja

veronica.alamaki@ubuntumovement.fi
045 164 7099

Niki Lundström
Valmentaja

niki.lundstrom@ubuntumovement.fi

Miten saavun studiolle?

Studio on katutasossa ja sisäänkäynti kadun puolella. Lähistöllä on kadunvarsiparkkipaikkoja ja katujen Aallonpohjanpolku ja Merivirta risteyksessä on parkkipaikka. Yksilöalmentajan kanssa treenaaville on myös käytössä osoitteessa Merivirta 5 parkkihalli, jossa Ubuntu Movementille on varattuna kolme asiakaspaikkaa. Mikäli pysäköit parkkihalliin, pysäköi auto parkkihallin eteen ennen treenien alkua ja nouda avain parkkihalliin studiolta.